Organiseer het ultieme vrijgezellenfeest bij Uitje in Limburg!

Stapt jouw beste vriend of vriendin binnenkort in het huwelijksbootje? Dan kan een vrijgezellenfeest zeker niet ontbreken! Een vrijgezellenfeest bestaat uit een bijzondere activiteit, lekker eten en drinken en natuurlijk heel veel plezier met vrienden of vriendinnen. Bij Uitje in Limburg ben je aan het juiste adres, want wij organiseren de leukste en meest originele vrijgezellenfeesten voor zowel mannen als vrouwen.

Ga bijvoorbeeld 2 rondes lasergamen in onze futuristische arena en geniet daarna van een heerlijk biertje met bites naar keuze. Voor de liefhebbers hebben we ook een uitgebreide High Tea! Is lasergamen niet genoeg? Speel dan nog 18 holes minigolf in the dark in ons betoverende sprookjesbos. Voor ieder wat wils..

Hapje eten na jouw vrijgezellenfeest?

Na een intensieve dag gaat je maag hard knorren.. Om dit te verhelpen kun je kiezen voor onze BBQ-pakketten met heerlijk gegrild vlees en verse stokbrood. Uitje in Limburg biedt twee verschillende pakketten aan: Rambo BBQ en Terminator BBQ.

Ben je met een grote groep? Geen probleem, bij Uitje in Limburg kun je een passend aanbod samenstellen voor een vrijgezellenfeest van vrijwel elke grootte en samenstelling. Jij reserveert en wij regelen de rest.

Vrijgezellenfeest Limburg

Hoe werken vrijgezellenfeesten bij Uitje in Limburg?

Uitje in Limburg biedt vier verschillende vrijgezellenfeest arrangementen die perfect zijn voor een gezellige dag met vrienden of vriendinnen. Kies welk arrangement het beste past en wij zorgen ervoor dat het een onvergetelijke tijd wordt. Wil je meer uit je dag halen? Combineer dan verschillende activiteiten tegen een voordelige prijs.

Waarom je vrijgezellenfeest bij Uitje in Limburg?

  • Onze activiteiten hebben gemiddeld een score van 8,5!
  • Onze vrijgezellenfeesten zijn perfect ontworpen voor een gezellige dag met vrienden of vriendinnen.
  • Het ligt in het Leisure Dome naast het Roda stadion in Kerkrade en is dus goed bereikbaar.
  • Parkeren kan naast de deur en is helemaal gratis.

Ben je een vrijgezellenfeest aan het organiseren maar weet je nog niet waar? Twijfel dan niet langer en reserveer direct bij Uitje in Limburg.

VRIJGEZELLENFEEST MET HIGH TEA

VRIJGEZELLENFEEST MET BIER EN BITES

VRIJGEZELLENFEEST MET PINCHO'S