Indoor BBQ Restaurant Flavours

Indoor Barbecue en Tapas Restaurant Flavours

Wanneer je even behoefte hebt om bij te komen van de leuke activiteiten van Uitje in Limburg biedt Flavours de uitkomst. Je kunt bij ons dagelijks genieten van heerlijke gerechten die iedere dag vers worden bereid. Kies tussen een barbecue arrangement of uit de overheerlijke traditionele tapas gerechten, zoals pinchos! Kleine gerechtjes zoals broodtapas, chickenwings, nacho’s en loempia’s waarmee je gezellig kunt tafelen. Voor de hongerige mensen zijn er grotere gerechten en voor de kids zijn er ook gewoon frietjes en pannenkoeken.

 

Maak er een echt feestje van met een van onze heerlijke biertjes of wijntjes. We hebben een uitgebreide bierkaart voor de echte liefhebbers!

Indoor bbq restaurant Flavours Kerkrade - Uitje in Limburg

Indoor barbecue restaurant Flavours

Flavours Kerkrade is de perfecte afsluiter van een lange dag vol met spannende activiteiten. Kom gezellig met vrienden, familie of collega’s langs voor een hapje en drankje.

Hoe werkt het?

Of je nu lekker wilt eten met je team, collega’s, vrienden of een vrijgezellenfeest organiseert. Met onze smakelijke barbecue arrangementen kan het niet mis gaan.

Er zijn twee barbecuepakketten: het Rambo-pakket van €14,95 en het uitgebreide Terminator-pakket van €19,95. Bij ieder barbecue pakket zit onbeperkt stokbrood, diverse sauzen en je mag onbeperkt gebruik maken van de saladebar. Voor frietjes betaal je €2,- per persoon.

  • Tot 10 personen maak je gebruik van de tafel barbecue. Vanaf 10 personen neemt Flavours het barbecueën over.
  • Grote groepen van meer dan 40 personen zijn ook welkom, bijvoorbeeld voor personeelsuitjes of teamuitjes.
  • Er zijn ook halal- en vega pakketten.

Waarom Flavours?

  • Onze gasten beoordelen ons met een 9,2.
  • Flavours is gelegen in het Leisure Dome, naast het Roda Stadion in Kerkrade op slechts 2 minuten van de snelweg (N281).
  • Parkeren kan naast de deur en is helemaal gratis.
  • Het is de perfecte plek om even bij te komen van de spannende activiteiten in het Leisure Dome!

Ben jij op zoek naar een lekker hapje en drankje na het GlowGolfen of Lasergamen?  Twijfel dan niet langer en reserveer nu bij Flavours.